برقراری ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار (Communication of the attendance device with the software) به منظور کنترل تردد، دسترسی به دادههای ذخیره شده و تخلیه اطلاعات دستگاه حضور و غیاب انجام میشود. هر دستگاه حضور و غیاب برای کنترل نیرو انسانی همراه خود، یک نرم افزار برای دسترسی به پنل اطلاعات دارد. افق فراویژن خدمات پشتیبانی ارتباط سیستم حضور و غیاب با نرم افزار را برای شما در نظر گرفته است.
نرم افزارهای حضور و غیاب بستر مناسب و سادهای برای برقراری ارتباط با دستگاههای حضور و غیاب هستند و تمام گزارشهای لازم برای مدیریت و کنترل تردد و عملکرد نیروهای کار را به کارفرمایان ارائه میدهند. پشتیبانی سیستمهای حضور و غیاب از این نرم افزارها از مزیتهای دستگاههای حضور و غیاب به حساب میآید. از آنجایی که ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار از سوالات متداول دستگاه حضور و غیاب است و تمام صاحبان کسب و کارها و کاربران دستگاهها با آن مواجه میشوند، پس ما در این مقاله به چگونگی برقراری ارتباط با دستگاه پس از نصب دستگاه حضور و غیاب پرداخته ایم.
در حالت کلی روشهای مختلفی برای ارتباط گیری بین دستگاه حضور و غیاب وجود دارد که از جمله این روشها میتوان به ارتباط از طریق یو اس بی، ارتباط از طریق وای فا، ارتباط از طریق شبکه و ارتباط از طریق کابل اشاره کرد.
روشهای مختلف ارتباط دستگاه حضور و غیاب و نرم افزار کنترل تردد
به نظرشما چه روش هایی برای ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار وجود دارد؟ برای مثال سیستم خدمات باشگاه ورزشی را چگونه میتوان با دستگاه کنترل تردد مرتبط کرد؟ نحوه ارتباط گیری سیستم حضور و غیاب با نرم افزار حضور و غیاب با استفاده از 4 روش صورت می گیرد. سیستمهای حضور و غیاب از دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری تشکیل شدهاند و ارتباط بین این دو بخش به روشهای مختلفی انجام میشود که در ادامه به توضیح هریک از آنها در انواع مختلف دستگاههای حضور و غیاب مثل دستگاه حضور و غیاب کارتی، دستگاه حضور و غیاب با چهره، دستگاههای اثرانگشتی مجهز به سنسور اثر انگشت و … میپردازیم. به طور کلی ارتباط بین دستگاه کنترل تردد با نرم افزار به چهار روش زیر انجام میشود:
- ارتباط از طریق کابل
- ارتباط از طریق شبکه یا LAN
- ارتباط از طریق WiFi
- ارتباط از طریق USB
ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار از طریق کابل
ارتباط سیستم حضور و غیاب با نرم افزار از طریق کابل کشی هم صورت می گیرد. در این روش که به عنوان سادهترین روش برقراری ارتباط بین دستگاه و نرم افزار شناخته میشود، از کابل RS-232 به برقراری ارتباط و دسترسی یا تخلیه اطلاعات میپردازیم.
- در ابتدا باید یک سر کابل را دستگاه و سر دیگر آن را به پورت سریال کامپیوتر وصل کنیم
- از طریق برنامه مدیریت ورود و خروج تحت وب آن در مرورگرها به دادهها و گزارشات تردد و عملکرد پرسنل که در دستگاه ذخیره شده، دسترسی پیدا کنیم.
- ضمنا این نکته را هم به خاطر داشته باشید که طول کابل RS-232 در ارتباط با دستگاه بسیار موثر است
- اگر طول کابل از 60 متر بیشتر باشد، ممکن است عملکرد دستگاه را با مشکل مواجه کند.
ارتباط سیستم کنترل تردد با نرم افزار حضور و غیاب از طریق شبکه یا LAN
- این روش در حال حاضر بهترین روش برقراری ارتباط بین دستگاه و نرم افزار است و به سادگی انجام پذیر است.
- تنظیمات لازم برای برقراری ارتباط و تعریف یک IP اختصاصی برای دستگاه در شبکه مجموعه هم از طریق تنظیمات خود دستگاه و هم از طریق نرم افزار حضور و غیاب امکان پذیر است.
- آی پی اختصاصی دستگاه بعد از تعریف شدن در شبکه مجموعه باید از طریق کابل LAN وارد شبکه محلی یا همان Local مجموعه شود و اینگونه است که ارتباط وسیع و ایمن بین دستگاه کنترل تردد و نرم افزار حضور و غیاب برقرار میشود. احتمال هک دستگاه ساعت زنی در این روش بسیار پایین است.
ارتباط دستگاه ساعت زنی با نرم افزار سیستم حضوروغیاب از طریق WiFi
- ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار از طریق وای فای، نیازی به کابلکشی نیست و تمام مراحل دسترسی به دادهها و تخلیه دستگاه به صورت بیسیم انجام میشود.
- دستگاههایی که به ماژولهای وای فای مجهزند و از آن پشتیبانی میکنند و امکان پذیر است.
- ارتباط از طریق وای فای روش بسیار کم هزینهتری نسبت به شبکههای کابلی است
- اگر دستگاه در محدوده مجاز سیستم نرم افزاری قرار گرفته باشد، شما به راحتی میتوانید به صورت آنلاین به نرم افزار و اطلاعات دستگاه دسترسی داشته باشید و امکان جابه جایی دستگاه در محدوده مجاز وجود دارد.
پس هنگام خرید دستگاه حضور و غیاب برای اطلاع از امکانات و برندهای مختلف دستگاه حضور و غیاب، به راهنمای انتخاب دستگاه حضور و غیاب در سایت افق ویژن مراجعه کنید.
از معایب استفاده از این روش در برقراری ارتباط بین دستگاه و نرم افزار میتوان :
- به سرعت پایین انتقال دادههای با حجم بالا اشاره کرد که کمی زمانبر است.
- اگر دستگاه خارج از محدوده سیستم نرم افزاری قرار بگیرد، برقراری ارتباط با نرم افزار غیرممکن خواهد بود.
ارتباط سیستم ساعت زنی با نرم افزار حضوروغیاب از طریق USB
در این روش، ارتباط بین دستگاه ثبت ساعت حضور و غیاب با نرم افزار از طریق کابل usb یا یک فلش ذخیرهکننده انجام میشود.هنگام برقراری ارتباط با دستگاه از طریق فلش مموری باید آن را از طریق درگاه یو اس بی به دستگاه متصل کرده و با انتخاب گزینه تخلیه اطلاعات از طریق فلش اقدام به انتقال اطلاعات از دستگاه به فلش خود کنید.دسترسی به گزارشات و اطلاعات انتقال یافته بر روی فلش فقط از طریق نرم افزار ممکن است. شما باید فایل گزارشات را بر روی نرم افزار خود باز کرده و به اطلاعات دستگاه دسترسی پیدا کنید.
- در این روش ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار و انتقال اطلاعات به صورت دستی انجام میپذیرد و امکان برقراری ارتباط آنلاین وجود ندارد.
- این روش بسیار مناسب دستگاههایی است که قابلیت ارتباط با شبکه را ندارند.
- همچنین هنگام خرید دستگاههای حضور و غیاب تشخیص چهره، روش بسیار مناسبی برای تخلیه اطلاعات دستگاه و پاک کردن حافظه داخلی آن است.
- ارتباط با دستگاههای حضور و غیاب ترکیبی از این روش میتوان به تمام اطلاعات تردد کارکنان به صورت همزمان دسترسی پیدا کرد.
- برقراری ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار اختصاصی آن دسترسیهای زیادی به مدیران و صاحبان مشاغل و کسب و کارها میدهد
- پس از خرید و نصب انواع دستگاه حضور و غیاب مانند دستگاه حضور و غیاب دانش آموزان در اولین مرحله اقدام به برقراری ارتباط با دستگاه از طریق نرم افزار خریداری شده کنید.
- حتی میتوانید اقدام به خرید نرم افزار حضور و غیاب بدون نیاز به دستگاه کنید که دیگر نخواهید درگیر ارتباط دستگاه با نرم افزار شوید.
- اگر به دنبال خرید بهترین و مناسبترین نرم افزار برای دستگاه کنترل تردد و آموزش ثبت ساعت ورود و خروج در اکسل هستید، به راهنمای انتخاب دستگاه حضور و غیاب در سایت افق ویژن مراجعه کنید.
آیا رمز مادر دستگاه حضور و غیاب خود را فراموش کردهاید؟ برای بازیابی رمز و ورود به سیستم به آموزش درج شده در صفحه لینک شده مراجعه کنید.
با استفاده از 4 روش می توانید با نرم افزار حضور و غیاب ارتباط داشته باشید.
ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار از طریق شبکه یا وای فای نیازی به کابل کشی ندارد.